O le a le mea e mafua ai le umi o le tuʻuina atu ma le tau maualuga

I aso nei, o le umi o le tuʻuina atu o le taimi ma le faʻatupulaia o tau ua avea ma popolega tele i totonu o matou tagata faʻatau.

O nisi nei o mea taua:

E uiga ile umi ole taimi e momoli ai:
E silia ma le 2,500 tagata gasegase ua maua i le COVID-19 ma toeititi lava 20,000 asymptomatic gasegase i Shanghai i aso uma. Ua a'afia ile fa'ama'i ole COVID-19, ua tapunia fo'i le uafu o Shanghai mo ni nai aso. Ole tele o koneteina e tatau ona faʻafeiloaʻi i isi taulaga, pei o Qingdao, Shenzhen port, ma isi. O lenei mea e le masalomia e faʻaopoopoina ai le mamao o felauaiga. E lē gata i lea, o le aofa'i o uta i luga o le alatele ua fa'aalia le pa'u pei o le mato ona o le taofia o le tautua a le alatele ma le pisi o ta'avale i tafatafa o le alatele.
O lea e faʻalauteleina ai le taimi e tuʻuina atu ai e sili atu nai lo le faʻamoemoe muamua.
TALA-5
E uiga i le si'itia o tau:
O felauaiga i isi uafu e le gata ina faʻateleina le taimi e tuʻuina atu ai, ae faʻaopoopo foi
le tau o uta. I le tasi itu, ua siitia le tau o galuega ma taimi, ona o le poloka o le taulaga o Shanghai; i le isi itu, o le faʻatinoina o le faʻatonutonuina o taʻavale i luga o le auala, e taʻitaʻia ai le faʻatupulaia o le tau o le taʻavale taʻavale a le itumalo.

O le siitaga foi o le tau e sau mai le maualuga o tau o mea mata i totonu ma fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea mataʻutia o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o pou moli, e pei o le sila, uʻamea, zinc ma isi, e matua le lava ona e le mafai ona tuʻuina atu i le fale gaosi oloa mo le faʻaogaina i lalo o le faʻatonutonuina o feoaiga. Ma Led chip, avetaʻavale, alumini e faʻaumatia foi i le taimi o le gaosiga o le moli moli. Talu ai ona e utiuti latou, e le o se mea e ofo ai le maualuga o latou tau.

Ona o le feteenaiga faavaomalo i le va o Rusia ma Iukureini, ua siisiitia ai le tau o mea mata i maketi i fafo i le popolevale o le afaina o sapalai o meafaitino, ona o loo i ai i latou i le lalolagi e tele sapalai o oloa uamea. O le mea lea, o le siʻitia o tau, ua mafua ai le maualuga o tau o gaosiga i totonu o le atunuʻu, lea na mafua ai le siʻitia o tau i le maketi i totonu o Saina.

Zenith Lighting o le gaosiga faʻapolofesa o ituaiga uma o moli auala LED, pe a iai sau suʻesuʻega poʻo se poloketi, pls aua le faatuai faʻafesoʻotaʻi ma matou.

 


Taimi meli: Apr-15-2022