Hvorfor trenger solcellegatelys for å lede bort varme?

Solar gatelys er i dag en moden belysningsløsning for kommunale belysningsprosjekter. For tiden har noen landlige områder begynt å gradvis installere solcellegatelys. Etter hvert som solcellegatelys blir mer og mer utbredt, vil problemene gradvis øke under bruk. Spesielt er varmespredningen av solcellegatelys en stor bekymring for brukerne. De fleste av dagens solcellegatelys bruker LED som lyskilde, men LED-lysene avgir lys og varme når strømmen går. Generelt er hovedvarmekilden en stor mengde strøm når strømmen går gjennom lysdioden i motsatt retning.

Hvissolcellegatelys forsvinner ikke godt, det vil akselerere levetiden til LED-lyset, og det vil påvirke lyseffekten. Den langvarige dårlige varmespredningen vil øke LED-lyset. For det tredje vil opphopning av feber føre til aldring av lysholderen og annet utstyr, noe som vil påvirke bruken. Derfor er varmespredningen av solcellegatelys betydelig. Høyeffekts solcellegatelys vil også bruke lysholdere i aluminium, og skildre en form med en bedre varmespredningseffekt, og øke varmespredningsområdet. For at solcellegatelys skal spre varme, kan kontrolleren også justeres for å redusere LED-oppvarming. Hvis solcellegatelysviften har en god termisk design, kan den øke lysstyrken, forlenge levetiden og antall regnværsdager i kontinuerlig arbeid.

Varmespredningsdesign er en svært viktig del i design- og produksjonsprosessen av solcellegatelys, og det er også en av de tekniske flaskehalsene som begrenser den brede bruken. Kvaliteten på varmeavledningsdesignet vil direkte påvirke levetiden til solcellegatelys. For tiden er det tre vanlige varmeavledningsmetoder for solcellegatelys.

1. Varmeledningsplate varmespredning:det er å spre varmen som genereres avsolcellegatelys til en leder, og varmen eksporteres ut av lyshetten gjennom mesonen, og sprer dermed varmen. Lederen er generelt en 5 mm tykk kobberplate, som faktisk er en temperaturutjevningsplate, som utjevner temperaturen på varmekilden og øker varmeavledningsområdet;

2. Varmeavleder for å spre varme: noen gatelys er utstyrt med varmeavledere for å spre varme, men vekten er for stor og risikoen øker. Ulykker er tilbøyelige til å skje i tilfelle tyfoner, jordskjelv osv.;

3. Nåleformet varmespredning: Varmespredningseffektiviteten til den nåleformede radiatoren er betydelig forbedret enn den til den tradisjonelle finneformede radiatoren, noe som kan gjøre LED-krysset temperaturen mer enn 15 ℃ lavere enn den vanlige radiatoren. Den vanntette ytelsen er bedre enn den vanlige aluminiumsradiatoren og også forbedret i vekt og volum.

Hvorfor trenger solcellegatelys for å lede bort varme

Som vist på bildet er Zenith Lighting en profesjonell produsent av alle slags gatelys, hvis du har spørsmål eller prosjekter, ikke nøl med å kontakte oss.


Innleggstid: 21. august 2023