Добредојдовте на Меѓународниот саем за паметни системи и (LED) осветлување!

Меѓународен саем за паметни системи и (LED) осветлување

Се одржува од23-26 ноември 2023 година во Истанбулскиот саемски центар (Istanbul ExpoCenter), овој грандиозен настан ветува дека ќе ги прикаже најновите достигнувања и иновации во областа на паметните системи за осветлување. Со фокус на надворешното осветлување, саемот има за цел да обезбеди платформа за професионалци и клиенти да ја истражуваат и откријат иднината на технологијата за осветлување.

Една од водечките компании кои учествуваат на овој саем еЗенитско осветлување . Со широка позадина во производството на сите видови решенија за надворешно осветлување, Zenith Lighting се етаблира како доверливо и доверливо име во индустријата. Експертизата на нашата компанија лежи во развојот на нови технологии за надворешно осветлување, а нивните производи се широко признати за нивната ефикасност и издржливост.

Како што посетителите ќе се пробијат низ саемот, ќе наидат на нивКабина на Zenith Lighting во сала 11 G1A на Истанбулскиот саемски центар. Штандот ќе биде центар на активност, зуењето со демонстрации на нивните врвни системи за паметно осветлување. Zenith Lighting ги разбира новите барања на клиентите и потребата за попаметни и поефикасни решенија за осветлување. Затоа, ги посветивме нивните напори за развој на интелигентни улични светилки и соларни улични светилки кои вклучуваат напредни технологии.

Концептот на паметни системи станува сè попопуларен бидејќи поединците, бизнисите и владите се стремат да ја минимизираат потрошувачката на енергија и да го намалат нивниот јаглероден отпечаток. Интеграцијата на паметните технологии во системите за улично осветлување овозможува далечинско следење и контрола, обезбедувајќи ефективно управување со енергијата и зголемена безбедност. Со инкорпорирање на различни сензори и интелигентни алгоритми, паметните улични светла на Zenith Lighting можат да се прилагодат на различни средини, приспособувајќи ги нивните нивоа на осветленост врз основа на условите во реално време. Ова не само што заштедува енергија, туку и создава побезбедна и поудобна средина за пешаците и возачите.

За време на саемот, посетителите ќе имаат можност од прва рака да бидат сведоци на карактеристиките и придобивките од паметните системи за осветлување на Zenith Lighting. Експертите на компанијата ќе бидат достапни за да дадат детални објаснувања и да одговорат на сите прашања поврзани со нивните производи. Со толку многу клиенти кои активно бараат паметни решенија за осветлување за нивните проекти за улично осветлување,

Ако сте страствени за надворешно осветлување и заинтересирани да го истражувате светот на паметните системи за осветлување, тогаш Меѓународен саем за паметни системи и (LED) осветлување во Саемскиот центар во Истанбул е настан што не треба да се пропушти. Обележете ги вашите календари од 23-26 ноември 2023 година и тргнете се до салата 11 G1A . Zenith Lighting ќе ве чека да ви посака добредојде и да ве запознае со иднината на интелигентното надворешно осветлување.


Време на објавување: Октомври-23-2023 година