Pehea e koho ai i ka mea hoʻokele hoʻokele solar

Pehea e koho ai i ka mea hoʻokele hoʻokele solar

No ke aha e koi ʻia ai nā mea hoʻoponopono uku i kahi ʻōnaehana kukui lā?

Mālama nā mea hoʻoponopono i ka hoʻopiʻi ʻana i nā pā a inā ʻaʻohe mana i hana ʻia, huli lākou i ke LED. I ka pō ke hoʻopuka ʻole ʻia ka uila, hiki i ka uila i mālama ʻia ke kahe i hope mai ka pākaukau a i nā panela lā. Hiki i kēia ke hoʻoheheʻe i nā pila a hiki i ka mea hoʻokele mālama lā ke pale i kēia kahe mana hoʻohuli. Hoʻokaʻawale nā ​​mea hoʻokele o ka lā i nā panela o ka lā mai nā pila ke ʻike lākou ʻaʻohe mana o nā panela a no laila e pale aku ai i ka hoʻonui ʻana.

Hiki i ka overcharging ke hoʻemi nui i ke ola pākaukau a i kekahi manawa e hoʻopau i nā pōʻino i nā pila. Ke kōkua nei nā mea hoʻokele o ka lā o kēia wā i ka hoʻolōʻihi ʻana i ke ola pākaukau ma o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka nui o ka mana i hoʻopili ʻia i nā pila i ka wā e hoʻopiha piha ʻia nā pila a hoʻololi i ka uila keu i ka amperage.

Pono nā mea hoʻoponopono hoʻokele lā no ka mea:

● Hāʻawi lākou i ka hōʻike maopopo i ka wā e hoʻopiʻi ʻia ai ka pākaukau
●Hoʻokuʻu lākou i ka pila mai ka hoʻouka nui ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana
● Hoʻoponopono lākou i ka volta o ka pila
●Pāke lākou i ka hoʻihoʻi ʻana o ke au

ʻO nā ʻano mea hoʻokele hoʻokele lā

Pulse Width Modulation (PWM):

Hoʻohana kēia mau mea hoʻoponopono i kahi ʻenehana e hoʻoponopono i ke kahe o kēia manawa i ka pākaukau ma o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i kēia manawa i ʻike ʻia ʻo ka pulse width modulation. Ke piha ka pākaukau a hiki i kahi pae kaulike kaulike, hoʻomau ka mea hoʻoponopono i ka hāʻawi ʻana i kahi mana liʻiliʻi e hoʻomau i ka piha ʻana o ka pila. ʻO ka hapa nui o nā pākaukau rechargeable e hoʻokuʻu iā ia iho a nalowale ka mana ma hope o ka hoʻopiha piha ʻana. Mālama ka luna PWM i ka uku ma ka hoʻomau ʻana i ka hāʻawi ʻana i kahi ʻano liʻiliʻi like me ka helu hoʻokuʻu ponoʻī.

Nā pono

●Liʻiliʻi ke kumu kūʻai
●Older a me ka manawa i ho'āʻo 'enehana
●Ka lōʻihi a hana maikaʻi i ka mahana wela
● Loaʻa no nā noi like ʻole ma nā ʻano nui
●He 65% a hiki i ka 75% ka pono
● Pono e kūlike ka volta hoʻokomo o ka lā a me ka voltage nominal o ka pila
● ʻAʻole kūpono no nā modula hoʻohui kiʻekiʻe o ka volta

Nā pōʻino

Nā mea hoʻoponopono hoʻopiʻi mana kiʻekiʻe loa (MPPT):

Hoʻohana kēia mau mea hoʻoponopono i kahi ʻenehana e hiki ai i ka panel solar ke hana ma kona wahi mana kiʻekiʻe. Loaʻa i ka panel solar ka ʻokoʻa o ka lā a puni ka lā a hiki i kēia ke hoʻololi mau i ka volta panel a me ke au. Kōkua ʻo MPPT i ka nānā ʻana a hoʻoponopono i ka volta e hoʻohua i ka mana kiʻekiʻe me ka nānā ʻole i ke ʻano o ke aniau.

Nā pono

● ʻOi aku ka wikiwiki a me ka lōʻihi o ke ola
● ʻOi aku ka maikaʻi ma mua o PWM
● ʻenehana hou loa
● Hiki ke piʻi ka nui o ka hoʻololi ʻana i 99%
●ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana ma ke anuanu
●Maikaʻi
● ʻOi aku ka nui ma mua o ka PWM

Nā pōʻino

Pehea e koho ai i ka mea hoʻoponopono uku?

Ma muli o ka mana o kēia manawa, pono e koho ʻia kahi mea hoʻokele hoʻokele solar i kūpono me ka ʻōnaehana uila. Hoʻohana mau ʻia nā mea hoʻoponopono MPPT i nā kukui alanui o ka lā. Manaʻo ʻia nā mea hoʻokele hoʻokele solar he mea pale a lawe mai i ka mea maikaʻi loa mai kāukukui alanui lā . ʻO nā kumu e noʻonoʻo ai i ke koho ʻana i ka mea hoʻoponopono kūpono:

●Ke ola o ka mea hoʻoponopono
● Nā kūlana wela kahi e hoʻokomo ʻia ai ka ʻōnaehana solar
●Kou ikehu pono
●Ka helu o nā panela lā a me ko lākou pono
●Ka nui o kāu ʻōnaehana kukui lā
●Ke ʻano o nā pila i hoʻohana ʻia i ka ʻōnaehana kukui lā

Hāʻawi ʻia nā kikoʻī kikoʻī e like me nā mea i hoʻohana ʻia, ko lākou pono a me ke ola o kēlā me kēia ʻōnaehana kukui solar. Ma muli o kāu kālā, nā hiʻohiʻona āu e makemake ai a me kahi o ka hoʻonohonoho ʻana, hiki iā ʻoe ke koho i ka mea hoʻoponopono i kūpono no kāu mau kukui lā.

E like me ka mea i hōʻike ʻia ma ke kiʻi, ʻo Zenith Lighting kahi mea hana ʻoihana o nā ʻano kukui lā a me nā huahana ʻē aʻe e pili ana, inā he nīnau a papahana paha kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻulua.e launa me makou.


Ka manawa hoʻouna: Mei-19-2023