Pehea ʻoe e uku ai i nā kukui Solar me ka ʻole o ka lā?

ʻAʻole hiki ke hoʻoikaika nui ʻia ka pono o ka lā i ka wā e pili ana i nā kukui uila. Pono nā kukui o ka lā i ka lā pololei i ke ao i mea e hāʻawi maikaʻi ai i ka pō. No laila, ʻōlelo mau ʻia e hoʻokomo i nā kukui i kahi wahi malu ʻole i hiki i nā panela ke komo i ka nui o ka lā. Pehea e pili ana i nā lā opua a ua? Pehea e hoʻouka ai i nā kukui me ka ʻole o ka lā?

Hoʻopilikia maoli ka lā ao a i ʻole ka ua i ka hiki ke hoʻopiha i kāu kukui lā a e hāʻule ana ka lōʻihi o ka hoʻomālamalama ʻana i ka wā o ia ʻano meheu. Eia nō naʻe, ʻaʻole pale loa nā ao i ka lā a hiki i nā panela lā ke komo i ka nui o ka radiation lā i loaʻa. Kōkua kēia i nā kukui o ka lā e hoʻomau i ka mālamalama ʻoiai i nā lā ua inā he haʻahaʻa haʻahaʻa.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻouka ʻana i nā kukui lā me ka ʻole o ka lā

●E hoʻomaʻemaʻe i kāu mau panela lā

ʻAʻole pono nā kukui o ka lā i ka mālama pinepine ʻana; akā naʻe, ʻo ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā panela lā mai ka lepo a me ka lepo e kōkua i kāu mau kukui e hoʻopaʻa pono. Hiki i nā kukui o ka lā ke komo i ka lā i loko o ka wā ao. ʻO ka hoʻoulu ʻana o ka lepo ma nā panela he mea paʻakikī i nā panela ke hoʻopiʻi. ʻO ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu kukui lā me ka wai maʻemaʻe a me kahi lole microfiber e hana i ka hana.

● Hoʻonohonoho pono i kāu mau kukui lā

Pono e hoʻonoho pono ʻia nā panela lā ma ke alo pono i ka lā no ka mea ʻaʻole hiki ke loaʻa ka lā i nā lā ao. I kekahi manawa e ʻoki i nā kumu lāʻau a i ʻole nā ​​lālā lāʻau e ālai ana i nā panela a ʻaʻole hoʻi e hoʻokomo i kāu kukui lā ma kahi kokoke i kahi kumu kukui mālamalama.

●E hoʻohuli i ka lā me ke kōkua o nā aniani

Inā hoʻokomo ʻia kāu kukui lā ma lalo o ke aka, hiki iā ʻoe ke lawe i ke kōkua o nā aniani e hoʻohuli hou i ka lā i kāu mau panela lā. E koho i nā aniani i ʻoi aku ka nui ma mua o nā panela a kau i ke aniani i kahi kūlana diagonal. E kōkua kēia i ka hōʻike ʻana i ka lā a me ka hoʻouka ʻana i ka pākaukau.

●E hoʻohana i nā kukui kūlohelohe no ka hoʻouka ʻana

E kau i kāu kukui lā ma lalo o ke kukui o ka hale a i ʻole kokoke i kahi ʻōpuʻu kukui e hoʻopiha ai. Hiki ke hoʻohana ʻia nā kukui LED e hoʻopaʻa i kāu kukui lā. E hana i kēia inā pono ʻoe i kāu mau kukui lā e hoʻomālamalama i ka pō i ka wā e pio ai ka mana. Inā ʻaʻole, ʻaʻohe kumu e hoʻohana ai i kahi kukui uea paʻa e hoʻopiʻi i kahi kukui mālama ikehu.

Ka hopena

ʻAʻole maikaʻi nā ʻano hana i kūkākūkā ʻia ma luna e like me ka lā pololei; akā naʻe, hiki iā lākou ke lilo i mea hoʻopakele. ʻOiaʻiʻo, ʻo ke ala maikaʻi loa e hoʻopaʻa ai i kāu mau kukui lā ma ke alo o ka lā pololei; akā naʻe, hiki ke hoʻopaʻa ʻia nā kukui ʻoiai ke loaʻa ʻole ka lā. Loaʻa ka hapa nui o nā kukui alanui o ka lā i nā koho mālama ikehu i kēia manawa e kōkua i ka hoʻopiʻi e hoʻomau no 2-3 mau lā inā e ʻike ʻia lākou i ka lā pololei no 7 a 8 mau hola i ka lā.

kukui lā nā kukui lā

E like me ka mea i hōʻike ʻia ma ke kiʻi, ʻo Zenith Lighting kahi mea hana ʻoihana o nā ʻano kukui alanui āpau, inā he nīnau a papahana paha kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻulua.e launa me makou.


Ka manawa hoʻouna: Mei-12-2023